Adverteren op Bsearch

Bereik de juiste doelgroep!

U hebt het uiteraard ook al gemerkt. Google is voornamelijk een B2C-zoekmachine. Wie in de B2B-markt zit, wordt te gemakkelijk van de eerste pagina's geblazen door content van en voor particulieren.

Daarom ontwikkelden wij Bsearch.  Een zoekmotor waarin u alle Belgische bedrijven vindt. En ook alleen hen.

We rangschikken hen op relevantie voor uw vragen, en gebruiken daarvoor onze eigen algoritmes en technologie.  Precies zoals Immoweb, Booking.com en Jobat het doen voor hun specifieke doelgroepen.

Drie unieke voordelen
:

  1. Meer nieuwe klanten op Bsearch – Onze zoekmotor trekt tienduizenden professionele bezoeker per dag. Dat lijkt weinig tegenover de miljoenen op Google. Maar al onze bezoekers zijn professionals, die op zoek zijn naar professionals. Het publiek waar u dus op mikt.

  2. Meer nieuwe klanten op Google en Bing – We zijn geen uilen: uiteraard zorgen we ervoor dat onze informatie zélf bijzonder hoog scoort in de klassieke zoekmachines. Uw bedrijf duikt daar ook nog eens extra hoog op. (Elke dag komen onze pagina's meer dan 50.000 keer op de eerste resultatenpagina van Google en Bing terecht).

  3. Perfecte analyses om bij te sturen – We tracken bezoekers en hun herkomst tot in de kleinste details. Zo weten we snel welke pagina's en advertenties het goed doen, en waar we moeten bijsturen. Uw ROI gaat pijlsnel de hoogte in. En uw omzet ook.

Meteen van start? Of graag wat meer info? Neem dan meteen contact op

Nood aan Full Option Search Marketing?

Alle info vindt u op www.beboost.be

Testimonial

Wij deden 3 jaar geleden een beroep op de diensten van B-Search, om onze online visibiliteit te verhogen, en dat hebben wij ons nog geen enkele minuut beklaagd! B-Search is betrouwbaar en dankzij hun uitstekende expertise op het gebied van Google Analytics, hebben zij zelf een reporting probleem ontdekt in onze Google Analytics constructie op onze SharePoint websites, die geen enkele andere partner of interne IT support dienst vond. Dankzij hun vakkennis en accuraat ingrijpen en duidelijke adviezen heeft ons dit heel veel interne en externe miserie bespaard.

Sindsdien zijn zij partner nr 1 voor ons op gebied van online en zijn we er meer en meer van overtuigd dat een samenwerking met B-Search alleen maar voordelen oplevert! Daarom hebben wij ook beslist om onze uitstekende samenwerking te zullen uitbreiden in de toekomst om zo een nog betere ranking te bewerkstelligen in Google en andere zoekmachines adhv SEO.

Zoek je een online partner die je kan vertrouwen en waarmee je kan bouwen aan een succesvolle toekomst van je website en bedrijf? 1 adres, B-Search! DOEN is de boodschap…

Christophe Lebegge
Gunnebo Belgium