Gepassioneerd door internet marketing?

Dat treft... want wij zoeken nieuwe collega's

Internetmarketing-pionier waren we 28 jaar geleden al en zijn we nog steeds. Het digitale aandeel stijgt exponentieel in het bedrijfsleven. We werken permanent aan nieuwe oplossingen voor bedrijven die online meer willen verkopen. Als specialisten in zoekmachineoptimalisatie en SEO-opleidingen en aanverwanten begeleiden we bedrijven om hun website en hun online marketing te optimaliseren. Op deze wijze bieden we een grotere toegevoegde waarde aan hun marketingmix.

Met onze pijlers www.beboost.bewww.bsearch.be en www.belocal.be ondersteunen we de KMO-wereld, hun digitale optimalisatie en terugvindbaarheid. Dit is onze missie!

In onze firma heerst er een gezellige collegiale sfeer zodat iedereen optimaal kan presteren. Soms kan het er wel stressy aan toe gaan. We zijn niet alleen werkgever en collega, we zijn in de 1e plaats mensen die om elkaar geven en aanmoedigen indien nodig. We verstoppen ons niet achter excuses maar zoeken samen naar oplossingen: we win together and we lose together! Wij houden van directe communicatie en zijn er altijd voor elkaar in een professionele maar open en gemoedelijke geest. Een gezonde work-life balans vinden we belangrijk.

Door de Vlaamse overheid zijn wij erkend als officiële opleidingspartner voor gepersonaliseerde SEO- en Google Analytics opleidingen en advies.

Onze uitstekende diensten bewijzen dagelijks hun waarde. Onze reviews en testimonials spreken boekdelen. Hier zijn we fier op.

Openstaande vacatures:

Interesse in één van onze vacatures? Kom dan gerust ééns een koffie drinken en stuur snel jouw C.V. naar hr@beboost.be of per post naar Beboost (Regionet bvba), Diksmuidelaan 305, 2600 Berchem.